Populaire nieuwe titels week 47/48

Harry Potter en het vervloekte kind : deel een en twee | J.K. Rowling

vervloekte kind Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker.

Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Reserveer

 

Tegen het cynisme : voor een nieuwe moraal in de politiek | Sybrand van Haersma Buma

tegem het cynisme Sybrand Buma (Workum, 1965) is partijleider van het CDA en bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 opnieuw lijsttrekker van deze partij.

In onze samenleving heerst een onbestemde spanning. Veel Nederlanders zijn onzeker over de toekomst en over de wereld om hen heen. Tegenover deze steeds dieper wordende zorgen staat een politiek die steeds oppervlakkiger wordt. Nog rauwere boodschappen, nog meer polarisatie, nog meer loze beloften. Alsof de politiek en het land in twee totaal gescheiden werelden leven. Het leidt tot steeds meer cynisme.

In dit boek gaat Sybrand Buma op zoek naar de oorzaken van deze ontwikkeling en diept antwoorden op die ons van het cynisme af kunnen helpen.

Reserveer

 

Mindf*ck | Victor Mids en Oscar Verpoort

mindfuck Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein.

Met deze 101 illusies en experimenten ervaar je zelf hoe makkelijk je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Hoe kan het boojiverbled dat je dit knut lzeen. En natuurlijk leer je ook hoe je de meest spectaculaire mindf*cks bij anderen kunt uitvoeren!

Reserveer

 

Thomas Dekker: mijn gevecht | Thijs Zonneveld

thomas dekkerVoormalig profwielrenner Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens rond zijn carrière en dopingverleden. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten.

De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. Maar nu is er niets meer te verliezen

Reserveer

 

Eerdere items