Vanaf 10 oktober a.s. houdt Bibliotheek Norg digitaal inloopspreekuur voor iedereen die wat extra uitleg nodig heeft over het gebruik van PC, iPad, e-reader of het gebruik van apps.

Een deskundig medewerker van de bibliotheek geeft duidelijke uitleg, advies en tips voor een beter gebruik van de apparatuur en/of de mogelijkheden, die de sociale media bieden en geeft hij op verzoek informatie over de digitale producten van de bibliotheek. Deze gratis bibliotheekdienst biedt een kans om meer kennis en vaardigheid op te doen in het gebruik van digitale middelen of om lastige grote of kleine problemen op te lossen, die een plezierig gebruik in de weg staan.

Voorlopig zijn voor het inloopspreekuur drie data gepland Bij voldoende belangstelling krijgt deze bibliotheekdienst een maandelijks vervolg in 2019.

We zien je graag komen om een van onderstaande data. Neem je laptop, iPad of e-reader mee!

Digitaal Inloopspreekuur Bibliotheek 2018:

Woensdag 10 oktober         10.00-11.00 uur

Woensdag 14 november     10.00-11.00 uur