Elke donderdagochten van 9.30 tot 11.00 uur Brei-cafe in Bibliotheek Roden. Ontmoeting, gezelligheid en breien staan tijdens dit brei-café centraal. Iedereen is van harte welkom en deelname is gratis. Een abonnement van de Bibliotheek is niet verplicht.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u samen breien met hobbygenoten. Het gaat hierbij niet om een cursus maar om het uitwisselen van ervaringen en het leren van elkaar, maar ook het overdragen van oude technieken. Iedere deelnemer neemt zelf zijn materialen mee en eventueel patronen om te delen. Voor meer informatie of inspiratie voor nieuw breiwerk zijn in de Bibliotheek tijdschriften en boeken te aanwezig, waarin de deelnemers van het Brei-café naar hartenlust kunnen neuzen.