Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ is het dit keer groot feest voor het lieve varkentje en al haar vriendjes. Slingers en ballonnen vullen de hele kamer en er staat een grote chocoladetaart op tafel. Het wordt een bijzondere dag. En dan hebben Mama Pig en Papa Pig een grote verrassing.

Datum: 24 nov
Begintijd: 14:00 & 16.00 uur
Kosten: Korting van € 2,50 op vertoon van biebpas

Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning. Sinds de vorige overleed, wordt het land bestuurd door zes ministers, die niet echt hun best doen om een nieuwe koning te vinden. De jonge Stach heeft wel oren naar de functie, maar de ministers werken hem tegen en zadelen hem op met een reeks onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden. Zal het hem lukken?

Datum: 02 feb
Begintijd: 15:00 uur
Kosten: Korting van € 2,50 op vertoon van biebpas

De knuffelbejaarde van Nederland keert terug in het theater met ‘Zolang er leven is’, een nagelnieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis weer tal van belevenissen.

Datum: 06 feb
Kosten: Korting van € 2,50 op vertoon van biebpas

Wat doet het met je relatie als je het grootst denkbare verlies meemaakt? A.F.Th. van der Heijden beschrijft in zijn bestseller ‘Tonio’ hoe hij en zijn vrouw op de been proberen te blijven na het verlies van hun 21-jarige zoon Tonio. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen?

Datum: 13 feb
Kosten: Korting van € 2,50 op vertoon van biebpas

Doet sneeuw pijn’ is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans. Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar dit keer komt hij niet terug.

Datum: 26 mrt
Begintijd: 20:30 uur
Kosten: Korting van € 2,50 op vertoon van biebpas

Tijdens de hongerwinter van 1945 wordt een collaborerende politieagent doodgeschoten voor het huis van de twaalfjarige Anton Steenwijk. Zijn familie wordt opgepakt en gefusilleerd door de Duitsers, maar de gebeurtenissen blijven de rest van zijn leven aan Anton knagen. Hij komt erachter dat er een dunne scheidslijn ligt tussen goed en slecht en vraagt zich af: is de schuldige niet ook onschuldig en de onschuldige tevens schuldig?

Datum: 15 mei

Lees voor